Tarieven / Lid Worden

Kanotities-Verzameling1Als lid van KV Lekko kun je gebruik maken van de faciliteiten, begeleiding krijgen en meegaan met de toertochten.

Leden van KV Lekko zijn automatisch lid van het TKBN (Toeristische Kanobond Nederland), hierdoor ontvang je naast het on-line Lekko clubblad ook 6x per jaar het blad Kanotities in de bus.

• Leden van de TKBN ontvangen tevens 10% korting op een deel van het assortiment van Bloem in Wormer.
  • Leden KV Lekko ontvangen 10% korting op een deel van het assortiment van Kanoshop in Bergschenhoek

Het lidmaatschap van de TKBN betekent meteen dat je tijdens tochten van de vereniging of het TKBN een aansprakelijkheidsverzekering hebt en via het TKBN is het mogelijk een voordelige kano- of kajakverzekering af te sluiten.

Voor het lidmaatschap is contributie verschuldigd volgens de hieronder opgegeven indeling:

Hoofd-lidmaatschap
(Dit is inclusief €17,50 van het TKBN lidmaatschap)
€70,70
Gezins-lidmaatschap
(alleen hoofdlid betaalt contributie tbv TKBN)
€46,20

Aspirant-lidmaatschap (zijnde een gezinslid jonger dan 15 jaar,
alleen mogelijk onder begeleiding van ouder gezinslid)

Stalling Canadees / Viskayak in botenloods
€77,05
Stalling Kajak in botenloods
€57,45

De contributie wordt berekend over een heel of nog resterend deel van het verenigingsjaar
met dien verstande, dat de contributie ingaat per eerste van de komende maand.