Schoonmaakdag / Opwarmertje op het Waaltje

Lengte: zo ver als je wilt.
Vertrek:  KV-Lekko 09.00u
Aanmelden: uiterlijk donderdag 15 maart via website, Lekko-Whatsapp-groepsapp of het bord in de kantine.
Instappen: In het haventje bij het Clubgebouw.

Hebben we vorige week nog niet genoeg opgeruimd en schoongemaakt?
Nee, is het antwoord want nu is ons eigen clubgebouw aan de beurt voor de grote voorjaarsschoonmaak. Dus grijp je emmer, spons, zeem, wisser, stofzuiger of bezem en kom nóg een keertje helpen. Het clubgebouw zal je inzet na afloop blinkend waarderen.

En voor wie na afloop nog niet genoeg heeft van soppen, ruilt de emmer in voor een kano, de spons voor een peddel en is van harte welkom om gezamenlijk nog even lekker een tochtje over het Waaltje te soppen..eeh varen. Want na inspanning, komt ontspanning…..op het water.
Je kan je tenslotte niet genoeg voorbereiden op het vaarseizoen.

Vanaf 09.00 zijn jullie van harte welkom en ook nu maken licht handen nog een keer licht werk.
Een bammetje mee voor de lunch is handig.

Geplaatst in