Seizoensopener!! “KV Lekko doet en is Supporter van Schoon” tijdens de Pannenkoekentocht!!

Seizoensopener Pannenkoekentocht i.c.m. “NL-Doet” en “Supporter van Schoon”.

Lengte: zo ver als je wilt.
Vertrek:  14.30u
Aanmelden: uiterlijk donderdag 8 maart via website, Lekko-Whatsapp-groepsapp of het bord in de kantine i.v.m. het aantal te bakken pannenkoeken.
Startpunt: Haventje van het Waaltje aan de Noldijk.

Vandaag is een extra bijzondere seizoensopener; De pannenkoekentocht is dit jaar gepland in het weekend van “NL-Doet” en de tocht staat daarom in het teken van
“KV Lekko Doet en is  Supporter van Schoon”!
Uiteraard zijn wij al standaard supporters door tijdens onze vaartochten netjes al ons afval in een afvalbak te doen of mee naar huis te nemen bij het gebrek aan een afvalbak.
Maar af en toe wat extra inzet van onze zijde, zorgt er voor dat wij samen nog langer van de door ons gekoesterde natuur kunnen genieten.

Dus steken wij vandaag met onze pannenkoekentocht maar eens extra de handen uit de mouwen en dragen bij aan een schonere omgeving door ons geliefde Waaltje en omgeving te ontdoen van zwerfafval. Vanuit de boot varen we langs de rietkragen om drijvend vuil op te ruimen.
Eventuele niet-varende leden kunnen ook zeker helpen door o.a. langs de waterkant in het natuurgebiedje naast ons clubgebouw (richting de Wevershoeve) zwerfafval te helpen opruimen.

Deze actie melden we ook aan bij “NL-Doet” en “Supporter van schoon” om bekend te maken dat Kanovereniging Lekko niet alleen geniet van een schone natuur, maar haar ook een warm hart toedraagt door zich regelmatig in te spannen de natuur schoon te houden.

Eventuele vrijwilligers die een zelfde doel hebben, de natuur een zelfde warm hart toedragen en onze actie zien op de site van Supporter van schoon of NL-Doet, zijn deze dag ook van harte welkom om ons mee te komen helpen.

Wij voorzien jullie van opruimmaterialen zoals handschoenen, vuilniszakken e.d.

Kom allemaal en help ons Waaltje weer een beetje mooier te maken!! Vele handen maken licht werk.
De beloning? Voldoening, weer een beetje mooiere natuur en natuurlijk niet te vergeten, die niet te versmaden heerlijke pannenkoeken!!

Geplaatst in